У Вінниці відбудеться фестиваль «У пошуках Made in Ukraine» Назад

У Вінниці відбудеться фестиваль «У пошуках Made in Ukraine»

Фестиваль «У пошуках Made in Ukraine» вирушає до вінничан та бере з собою 75 найкращих виробників продукції #madeinukraine
    Фестиваль «У пошуках Made in Ukraine» вирушає до вінничан та бере з собою 75 найкращих виробників продукції #madeinukraine
    15 та 16 липня 2017 року в парку Горького при підтримці RIA.com відбудеться Фестиваль «У пошуках Made in Ukraine. Країна Чудес», на якому можна буде знайти найкращі товари, що виробляються на території України.
Час роботи фестивалю: з 10.00 ранку до 22.00 вечора. Вхід на фестиваль вільний.
Image title    Засновниця проекту У пошуках Made in Ukraine Юлія Савостіна говорить: «Весь 2017 рік, як і попередні чотири, ми плануємо присвятити знайомству жителів всієї України з товарами українського виробництва. Часто саме в регіонах можна зустріти якісний місцевий одяг чи галантерею, а також виробників продуктів харчування. Тож, ми запрошуємо до участі вінницькі підприємства, як вже відомі, так і ті, що тільки починають свій бізнес. Наша місія – показати вінничанам, яким активним з точки зору розвитку малого та середнього бізнесу є їх край, а також познайомити з успішними підприємствами з інших регіонів України».
Image title    Для тих, хто прийде на фестиваль для активного шопінгу, учасники Країни Чудес підготували літні колекції. На гостей чекатимуть 75 найкращих виробників. Під час фестивалю можна буде купити все, що завгодно: одяг, взуття, білизну, панчішні вироби, спортивний одяг та товари, патріотичний одяг і вишиванки, косметику і парфумерію, побутову хімію, дитячі товари, товари для дому – текстиль, посуд, продукти харчування та напої.
Image title
    Все це – перевірене за якістю, за адекватними цінами, з чудовим сервісом. Для дітей працюватимуть аніматори, тож можна не перейматися, що ваша дитина втомиться під час довгого шопінгу – граючись, час пролетить непомітно.     Організатори фестивалю обіцяють широкий асортимент товарів за прийнятними цінами, а деякі учасники вже підготували спеціальні пропозиції для вінничан.
    Для фанатів мобільної фотографії та Instagram організатори побудують велику фотозону, яка на тлі зеленого парку стане чудовим фоном для ваших фотографій. Якщо у вас є собака, то на фестивалі «У пошуках Made in Ukraine» у Вінниці передбачені місця і для тварин, і навіть фотозона для чотирилапих.     Пригощатимуть вінничан на фестивалі учасники фуд-корту, які представлять найрізноманітніші кухні світу.
Музичний супровід фестивалю - DJ Wise.
Засновниця проекту У пошуках Made in Ukraine та однойменного фестивалю – журналістка Юлія Савостіна.
Партнер фестивалю – Благодійний фонд Подільська Громада
Генеральний медіапартнер - RIA
Image title
Детальніше про проект:
Проект У пошуках Made in Ukraine було започатковано українською журналісткою та блогеркою Юлією Савостіною 13 лютого 2013 року як персональний експеримент, як прожити рік, користуючись лише товарами українського походженя, що проходив на сторінках онлайн-видання Delo.ua. Після двох українських вечерь для підприємців та журналістів, Юлія та її команда організували перший фестиваль У пошуках Made in Ukraine у червні 2014 року. 2015 року фестиваль переїхав на Контрактову площу в Києві, де проходить і досі. Зараз кожний захід #madeinukraineteam приймає 50-55 тис відвідувачів. Крім майданчика для зустрічі виробників та покупців, Юлія Савостіна та #madeinukraineteam активно консультують та навчають підприємців, проводять майстер-класи, воркшопи та тренінги, а також допомагають новим бізнесам із стратегічним розвитком.

За детальною інформацією, будь ласка, звертайтеся:
Дарця Капля
Прес-служба проекту У пошуках Made in Ukraine
cell: (098) 999-68-78
madeinukraine.pr@gmail.com
darciakaplya@gmail.com

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье